A technical support community for Apple Logic Pro users.

 
jscottrakozy
Topic Author
Posts: 1
Joined: Thu Oct 14, 2021 10:29 am

Logic Pro Record Enable Hung Up & 'No Input Source Selected' Error

Thu Oct 14, 2021 10:39 am

So before beginning about the issue, I'm running everything on these specs

2018 Mac mini
Processor: 3.2 GHz 6-Core Intel Core i7
Memory: 64 GB 2667 MHz DDR
Logic Pro X 10.6.3

So the issue started happening about a month ago on a project where I was switching from one instrument track to another. Normally Logic would automatically switch the 'Record Enable' to the track I had selected. However then, and now currently, at random, the 'R' will get hung up on the previous selection while also enabling 'R' on the track I selected, resulting in two tracks now being record enabled. When I go to turn off the other 'R', it won't turn off. It just stays stuck. And then weirdly enough I'll go to another instrument track and then it'll disengage the 'R' on the other tracks and enable the 'R' on the newly selected track BUT then a 'No Input Source Selected' window will pop up. Normally on audio tracks if you're recording and don't have an input source, it'll send that error. However these are instrument tracks with a VST in for the input source. So I dunno of any solution to fix this and dunno how this error came about, but all info is welcomed! Thanks!
Attachments
Screen Shot 2021-10-14 at 11.38.03 AM.png
Screen Shot 2021-10-14 at 11.38.03 AM.png (154.49 KiB) Viewed 150 times
Screen Shot 2021-10-14 at 11.37.50 AM.png
Screen Shot 2021-10-14 at 11.37.50 AM.png (80.52 KiB) Viewed 150 times
Screen Shot 2021-10-14 at 11.37.42 AM.png
Screen Shot 2021-10-14 at 11.37.42 AM.png (80.11 KiB) Viewed 150 times